Welkom

FatmaErgun_melalWelkom bij Melal Beauty Salon in Rosmalen

Ik ben Fatma Ergün, uw gediplomeerde schoonheids- specialist; deskundig op het gebied van waxen, Oosters epileren met draad en permanente ontharings- methode IPL.

Of u zich nou wilt ontdoen van ongewenste haar, fris de zomer in wilt met gladde benen, eindelijk besluit een Brazilian wax te nemen, uw wenkbrauwen wilt laten modelleren of simpelweg een ontspannende behandeling wilt ondergaan: u bent bij Melal Beauty Salon bij het goede adres.

Compleet pakket

Melal Beauty Salon is gevestigd in Rosmalen (Den Bosch), richt zich uitsluitend op dames en onderscheidt zich van reguliere ontharingsstudio’s of schoonheidssalons, door onder meer de persoonlijke en warme benadering, het gecombineerd gebruik van zachte en harde wax afhankelijk van het te ontharen lichaamsgebied en het bieden van zowel permanente ontharings- als schoonheidsbehandelingen. Een compleet pakket dus.

HilalenMeltem_melalHygiëne als kernwaarde

Als beauty- en harsspecialiste vindt ik hygiëne en veiligheid erg belangrijk. Mijn belangrijkste drijfveer is de tevredenheid van mijn klanten. Het geeft mij voldoening om mijn klanten een fijne beauty ervaring te laten beleven.
De naam Melal Beauty Salon is geïnspireerd op twee bijzondere dames in mijn leven, mijn dochter Meltem en mijn nicht Hilal.

Melal Beauty Salon is geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS.

anbos-schild1

This site is protected by wp-copyrightpro.com