Waxen

Melal Beauty Salon is gespecialiseerd in traditionele ontharingsmethoden, zoals harsen (waxen) en het Oosterse epileren met draad. Afhankelijk van het te ontharen lichaamsdeel, adviseren wij u ontharing middels zachte hars, filmstrip (harde wax) of het epileren met draad.

Wij werken met wax soorten die afkomstig zijn uit de hars van dennenbomen.

Zachte hars

Deze hars soort wordt ook wel warme hars of soft wax genoemd. Bij Melal Beauty Salon brengen we zachte hars aan middels een speciale roller.

melalnl_harsSoft wax kent een aantal eigenschappen. Het blijft bijvoorbeeld na het aanbrengen zacht en wordt verwijderd met behulp van daarvoor bestemde strips. Zachte hars leent zich bij uitstek goed voor het ontharen van grotere lichaamsdelen, zoals de rug, benen en armen. Het tempo van het werken met zachte hars ligt vrij hoog, waardoor in relatief weinig tijd een groot oppervlak behandeld kan worden.

Harde wax (filmstrip)

Harde wax wordt warm uitgesmeerd met een houten spatel en heeft de eigenschap te stollen. Hierdoor is het mogelijk om de hard geworden hars met een beweging van de hand te verwijderen. Bovendien hecht deze hars soort zich alleen aan de haartjes, niet de huid, waardoor de pijnbeleving van de klant minder wordt. Het is dan ook niet wonderlijk dat harde wax vaak wordt gebruikt voor het ontharen van gevoelige lichaamsdelen, zoals de oksels, schaamstreek en het gezicht.

Hygiëne en veiligheid

Hygiëne staat bij Melal Beauty Salon hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met wegwerpproducten, als het gaat om harde wax, behandeltafelhoezen, spatels en strips. Melal Beauty Salon vindt dat elke klant recht heeft op een schone en veilige beauty ervaring.

Klik hier voor de tarieven

This site is protected by wp-copyrightpro.com