Behandelingen

Bij Melal Beauty Salon kunt u terecht voor een scala aan schoonheidsbehandeling. U bent in vertrouwde en ervaren handen voor onder meer:

Gezichtsbehandelingen

Melal Beauty Salon biedt diverse gezichtsbehandelingen aan, met gebruik van luxe reinigingen- en verzorgingsproducten van het merk Ariane Inden. Al onze behandelingen zijn erop gericht uw gelaat uitgebreid te reinigen, te verzorgen en u een fris en herboren gevoel te geven.

Ontharen van gelaat en lichaam

Waxen en epileren met draad

Melal Beauty Salon is gespecialiseerd in ontharingsmethoden, zoals harsen (waxen) en het Oosterse epileren met draad. Afhankelijk van het te ontharen lichaamsdeel, adviseren wij u ontharing middels zachte wax, harde wax (filmstrip) of het epileren met draad. Bij ons bent u verzekerd van een veilige en hygiënische beauty ervaring. Melal Beauty Salon werkt uitsluitend met hars soorten die gebaseerd zijn op de hars van dennenbomen. Deze hars soorten staan erom bekend de haargroei te vertragen en te verminderen.

Definitief ontharen met IPL

Schoonheidsspecialiste Fatma Ergün is naast haar expertise in traditionele ontharingsmethoden, ook gediplomeerd in permanente ontharingstechniek IPLReserveer vandaag nog.

This site is protected by wp-copyrightpro.com