Huidvernieuwing

Met IPL kunnen we rimpels, couperose en pigmentplekken behandelen. Een natuurlijke manier van huidverjonging, zonder kunstmatige stoffen.

Huidverjonging en rimpelbehandeling

Collageen is een eiwit dat van nature te vinden is in het menselijk lichaam. Collageen zorgt bijvoorbeeld voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Bij veroudering neemt het collageen in de huid af en raakt de aanmaak ervan verstoord. Hierdoor gaat de huid verslappen en hangen.

Met IPL behandelingen kunnen we de huid stimuleren om meer collageen aan te maken. Hierdoor krijgt het weer stevigheid. Dit is een natuurlijke manier van huidverjonging, zonder het inspuiten van kunstmatige stoffen. Zowel het hele gezicht, als specifieke zones kunnen behandeld worden. Door heel gericht te werken, kunnen rimpels en lijntjes aanzienlijk verminderd worden.

Couperosebehandeling

Couperose is een verschijnsel waarbij dunne bloedvaatjes door de huid heen zichtbaar worden. Dit heeft een rode huid als gevolg. Met name bij temperatuurswisselingen, zonnebaden of gebruik van alcohol neemt de roodheid toe. Met IPL kunnen ontsierende bloedvaatjes dicht gebrand worden, waardoor roodheid in het gezicht verdwijnt.

Pigmentvlekken reduceren

Om de huid onder andere tegen de schadelijke UV stralen te beschermen, maakt ons lichaam melanine aan. Soms raakt dit proces verstoord waardoor er een ophoping van pigment kan ontstaan. Dit noemen we ‘pigmentvlekken’. Pigmentvlekken in het gezicht kunnen vervelend zijn. Dankzij zeer precieze behandelingen met IPL, kunnen donkere pigmentvlekken enkele tinten lichter worden gemaakt.

Onze werkwijze

Door IPL wordt de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd tot herstel en verbetering; een fijne en laagdrempelige oplossing voor verschillende huidaandoeningen. Na een eerste behandeling komt het herstelproces al op gang. Afhankelijk van uw behoefte, de gekozen behandeling en zone, bepalen we samen hoeveel sessies u nodig heeft. Vaak is dat een kuur van ongeveer zes behandelingen per zone. Tussen de behandelingen zit 10 tot 14 dagen. Wanneer de gewenste resultaat is bereikt, is het advies om één keer in de twee maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Uw schoonheidsspecialist Fatma Ergün vertelt u tijdens een persoonlijk gesprek graag wat IPL voor u kan betekenen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering.

Klik hier voor de tarieven

This site is protected by wp-copyrightpro.com